Näin me toimimme

Iloista palvelua

Lähes kaikki tuotteemme myydään  myyntipisteissä sekä suoraan tilalta. Asioidessasi meillä saat varmasti piristystä päivääsi.

Laadukasta ja tuoretta

Paavuoren Tilalle on myönnetty IP Kasvikset Perussertifiointi.

Perussertifioinnissa keskitytään tuoteturvallisuuden varmentamiseen. Vaatimustaso myötäilee hyvin pitkälle kasvisten alkutuotannolle asetettua lakisääteistä vaatimustasoa, mutta dokumentointi- ja riskiarviointivaatimukset ovat lakisääteistä tasoa hieman tiukemmat.

Auditoinnit suoritetaan joka toinen vuosi, lisäksi tulee suorittaa omavalvonta vuosittain. Auditoinnit suoritetaan sertifiointilaitoksen toimesta suomeksi ja ruotsiksi.

Luonto

Meillä on omia mehiläispesiä lähes kaikkien mansikkapeltojen läheisyydessä.

Mehiläiset tuottavat hunajaa, mutta niillä on myös valtavan suuri merkitys viljeltyjen ja luonnonkasvien pölytyksen kannalta. Mehiläiset lisäävät monien kasvien siementen ja sadon määrää. Tasainen ja runsas mehiläispölytys tekee marjoista tasalaatuisia ja kauniita. Pölytys myös lisää satokasvien tasaista tuleentumista sekä öljykasvien siementen öljypitoisuutta.

Paras kesätyöpaikka

Meiltä saat luotettavan kesätyöpaikan sekä myynti- että peltotöihin. Niin moni ihana työntekijä tulee vuodesta toiseen meille töihin. Lue lisää

 

 

Paavuorentie 182

21530 PAIMIO

050 339 9969 /Jaana